Alle trainingen

BBG biedt een uitgebreide aanbod aan trainingen. Zit er iets voor jou tussen?

Boksen

De Boks Trainingen worden door Said Bettah gegeven. Said is een gediplomeerde Nederlandse Boks Bond trainer.

Said heeft in de jaren 90 heel wat wedstrijden gebokst voor de Boks verenging Kristallijn. Hierna heeft hij bij de Haagse directe als trainer op vrijwillig basis trainingen gegeven aan jongeren. Met Said als trainer heb je iemand voor je die meer dan 50 Wedstrijden heeft gebokst, waarvan de meeste in de A Klasse. En heeft hij jaren ervaring als trainer bij, een van de grootste boksscholen van Nederland, Haagse Directe en Fightclub070. Je mag er daarom van uit gaan dat er bij BBG op hoog niveau getraind wordt. Met de ervaring weet Said precies hoe hij jou kan blijven uitdagen, het beste van jezelf te geven.

Tijden Kosten
Ma, woe en vr van 19u tot 21u
Prive lessen op afspraak
20 p/m

MMA Trainingen

De MMA Trainingen worden door Ivo Subaran gegeven. Ivo is een ervaren Pro Martial Arts Fighter. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met Grapling en bezit de Brazilaanse Jiujitsu Blue Belt. Ook is hij Nederlands Kampion Full contact Karate en heeft hij ervaring met MuayThai en Taekwondo. Bij Ivo kan je daarom verwachten dat hij weet waar hij over praat en precies weet wat goed voor jou is.

Wat kun je verwachten tijdens de lessen?

Je leert in zijn lessen je zelf te verdedigen op de grond en staand tegen taekdowns. Je leert hoe je de aanval zowel staand als op de grond in kan zetten. Dit door verschillende sub mission technieken te trainen. Uiteraard komen de conditie en kracht oefeningen ook van pas tijdens deze lessen. Bij een ervaren trainen als Ivo kan je zoals wel beginner en als gevorderde terecht. Ook kan hij jou klaar stomen voor wedstrijden.

Tijden Kosten
Di en do van 20u tot 21:30u.
Zo van 10u tot 12u
35 p/m

Boks Zaktraining en Crossfit
Alleen voor vrouwen

De Bokszaktraing en Crossfit is momenteel alleen mogelijk voor vrouwen. De lessen worden daarom gegeven door een sportieve, energieke en motiverende vrouw Kaltoum Kandouli. Met Kaltoum als trainster weet je dat de les pittig en uitdagend is, maar zeker ook zeker vol te houden. Daag jezelf uit en kijk snel wanneer Kaltoum de les geeft. Kaltoum verzorgt de Boks Zaktraining en Crossfit lessen.

Boks Zaktraining is één van de meest effectieve manieren om vet te verbranden, spieren op te bouwen en natuurlijk je conditie te verbeteren. De training op de bokszak is geschikt voor iedereen die lekker wil sporten: jong en oud.

Met 2 tot 3 keer per week een intensieve boks zaktraining zal je heel snel merken dat je conditie voorruit gaat, je vet verbrandt en dat je meer spiermassa ontwikkelt. CrossFit is een súper effectieve sport waarbij je mooie, gedefinieerde spieren opbouwt, een topconditie ontwikkelt en ook nog eens nieuwe technieken leert. Naast deze fysieke voordelen, kan het zomaar je discipline goed doen en kan CrossFit je ook mentaal sterker maken, wat ook gelijk de zelfvertrouwen een boost geeft.

Tijden Kosten
Ma van 13.15u tot 14.15u.
Di van 17.30u tot 18.30u.
Do van 13.15u tot 14.15u.
Vr van 17.30u tot 18.30u
Prive lessen op afspraak
20 p/m of
5 per les