Info BBG:

 

Bettah Boxing Gym (BBG) is een kleine boks club in het hart van de Haagse Schilderswijk waar iedereen welkom is. Wij zijn makkelijk te bereiken en voor iedereen toegankelijk. Of je nou jong, oud, groot of klein bent, je kan te allen tijde bij ons terecht. Op je eigen manier en tempo trainen in groepsverband of privé. BBG maakt dat mogelijk. Eén van onze doelstellingen is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het boksen. Wil je lekker trainen en goed zweten in een huiselijke omgeving dan ben je bij BBG aan het goede adres. BBG, daar waar respect voor elkaar op de eerste plaats komt!

Bij BBG worden de lessen Boksen, Bokszaktraining en Crossfit gegeven. Met deze lessen zorgen wij ervoor dat jij op een verantwoorde manier jouw sportieve grens verlegt, verbetert en uitdaagt! Bij BBG ben je op een leuke manier bezig met jouw gezondheid. Maar let op, zodra je de smaak te pakken hebt wil je niets anders meer!

Bij ons wordt op een recreatieve manier met elkaar gebokst. Respect, discipline en doorzettingsvermogen staan bij ons hoog in het vandaal. Wij gaan graag tot het uiterste zodat jij jezelf blijft uitdagen om de beste versie van jezelf te worden.

Boksen is een zelfverdedigingssport die wij enkel in de zaal of in de ring beoefenen. Het is dan ook zeker niet de bedoeling om buiten de club -op straat of elders- te boksen. BBG verzorgt voornamelijk recreatieve trainingen. Indien gewenst is er ook gelegenheid jou klaar te maken voor bokswedstrijden. Bij interesse in wedstrijd gerichte trainingen, kan dit bij de trainer aangegeven worden.