KOSTEN Volwassenen en Jeugd:
BBG vindt het belangrijk dat iedereen in staat moet kunnen zijn om te boksen en zich te ontwikkelen, zonder vast te zitten aan een lange abonnement met allerlei verplichtingen. BBG houdt haar diensten laagdrempelig, zodat een ieder kennis kan komen maken met het boksen. BBG kent verschillende soorten lidmaatschappen of betalingen.

Type 1: Vrije lidmaatschap
De leden die voor dit lidmaatschap kiezen zitten niet vast aan een abonnement. Het lid betaalt € 10,- per week. Traint een lid in een bepaalde weeknummer dan betaalt diegene € 10 op de eerste dag van die week dat die komt trainen. (Let op de week is bij BBG van maandag t/m vrijdag Kom je aan het einde van de week dan betaal je ook 10€)  Indien een lid in een weeknummer niet komt trainen, dan betaalt diegene geen contributie voor die week.

Type 2: Reguliere lidmaatschap
Het lid betaalt € 35,- contributie per maand. Het lidmaatschap wordt voor minimaal een maand aangegaan en steeds met weer 1 maand verlengd. Het lid kan in die periode van 1 maand zo vaak komen trainen als mogelijk (afhankelijk van het rooster).

Type 3: Kwartaal lidmaatschap
Het lid betaalt € 90,- contributie per kwartaal. Het lidmaatschap wordt voor minimaal een kwartaal aangegaan en word steeds weer met een kwartaal verlengd. Het lid kan in die periode van het lidmaatschap zo vaak komen trainen als mogelijk (afhankelijk van het rooster).
Ooievaarspashouders zijn verplicht voor dit lidmaatschap te kiezen. De ooievaarspashouders boven de 18 jaar krijgen 50% korting op hun contributie.

KOSTEN Jeugd
Ooievaarspashouders: 6jr t/m 13jr trainen gratis.
Ooievaarspashouders: 14jr t/m 17jr trainen gratis.
6jr t/m 13jr zonder ooievaarspas 25Euro per maand.
14jr t/m 17jr zonder ooievaarspas 25Euro per maand.