KOSTEN:

BBG vindt het belangrijk dat iedereen in staat moet kunnen zijn om te boksen en/of bewegen zonder vast te zitten aan een lange abonnement met allerlei verplichtingen. BBG houdt haar diensten laagdrempelig, zodat een ieder kennis kan komen maken met het boksen. BBG kent twee soorten lidmaatschappen.

 

Type 1: Vrije lidmaatschap

De leden die voor dit lidmaatschap kiezen zitten niet vast aan een abonnement. Het lid betaalt € 10,- per week. Traint een lid in een bepaalde weeknummer dan betaalt diegene € 10 op de eerste dag van die week dat die komt trainen. (Let op de week is bij BBG van maandag t/m vrijdag Kom je aan het einde van de week dan betaal je ook 10€)  Indien een lid in een weeknummer niet komt trainen, dan betaalt diegene geen contributie voor die week.

Type 2: Reguliere lidmaatschap

Het lid betaalt € 25,- contributie per maand. Het lidmaatschap wordt voor minimaal 3 maanden aangegaan, en steeds met weer met 3 maanden verlengd. Het lid kan in die periode van 3 maanden zo vaak komen trainen als mogelijk (afhankelijk van de rooster).

Ooievaarspashouders zijn verplicht voor dit lidmaatschap te kiezen. De ooievaarspashouders boven de 18 jaar krijgen 50% korting op hun contributie. 

De minderjarige leden (tot 18 jaar) met een ooievaarspas krijgen zelfs 100% korting op hun contributie.