Beste leden,
4 oktober is het zover. Op deze dag gaan we in onze nieuwe ruimte trainen. 
Het heeft even geduurd, maar gezien het resultaat is dit de moeite meer dan waard geweest.
Een nieuwe sportschool betekent ook een nieuwe rooster. De trainers hebben er zin in en wij hopen met ons jullie ook.
Een nieuwe sportschool betekent ook een nieuwe maandelijkse contributie tarief. Vanaf 1 oktober zal de maandelijkse bijdrage voor 18 jaar en ouder, 30 euro bedragen. De wekelijkse bijdrage blijft hetzelfde en bedraagt 10 euro. Voor de jeugd 14jr / 18jr zal de maandelijkse bijdrage 25 euro bedragen.  
Rooster:
Maandag- 18.30 – 20.00 uur/ 20.00 – 21.30uur
Dinsdag- 19.00 – 20.30 uur
Woensdag- 18.30 – 20.00 uur/ 20.00 – 21.30 uur
Donderdag- 19.00 – 20.30 uur Vrijdag- 18.30 – 20.00 uur/ 20.00 – 21.30 uur
 
Nieuw Bij BBG
Ochtend trainingen:
Maandag- 10.00 – 11.30 uur Woensdag- 10.00 – 11.30 uur Vrijdag- 10.00 – 11.30 uur
 Let op! De ochtendtrainingen kosten 10 euro per week. Deze valt buiten de middag- of avondtrainingen. De bijdrage moet aan het begin van de week worden voldaan.

Beste boksclub van Nederland zit in de Schilderswijk: ‘We zijn hier één grote familie’

BBG Boxing bestaat nog maar drie jaar, maar werd onlangs toch verkozen tot beste boksschool van Nederland. In de gym, gevestigd in enkele garages in de Schilderswijk, komen zowel straatschoffies als advocaten bij elkaar. ,,We zijn méér dan een boksschool’’, zegt eigenaar Said Bettah trots.

Lees het hele verhaal in het AD

Bettah Boxing Gym Presents Blauweplein Voetbaltoernooi

Vanaf 11 juni start het EK voetbal 2021 voor Europese landen waaronder Nederland en Turkije.De ervaring leert dat bij dit soort evenementen, na afloop van een wedstrijd van Nederland of Turkije, heel druk en soms spannend spannend en druk kan worden op straat. De spanning kan lopen tot openbare wanorde. Daarom heeft BBG Boxingclub voorgenomen om samen met andere ondernemers uit de wijk om de jongeren uit deze omgeving iets aan bieden waar zij naar toe kunnen leven en bezig zijn tot voorbij de voorrondes van het EK voetbal. De bedoeling is om voor aanvang van de wedstrijden in de voorrondes als Nederland of Turkije speelt een voetbal toernooi te houden aan het blauweplein in de Schilderswijk. In totaal 8 Teams. Elke team bestaat uit 5 spelers en een wisselspeler. Het is de bedoeling dat alleen jongeren die in de buurt van het Blauweplein komen hier mee kunnen doen. De wedstrijden hebben een duur van +- 15 minuten. Het toernooi heeft verschillende speeldagen schema en spelregels volgt nog. Om de jongeren actief en serieus bij het toernooi te betrekken, moet er 10€ inschrijfgeld worden betaald, deze dient voor aanvang van het toernooi te worden voldaan aan de Teamleider. Om winnaar te worden is het niet alleen de bedoeling om zoveel mogelijk doelpunten te scoren het is de bedoeling dat je tijdens het toernooi je aan de basisregels houdt.

Beste vrienden en leden,

Met dit bericht willen wij jullie graag bedanken voor het stemmen op BBG voor club van het jaar! Team BBG Boxingclub is geëindigd met 311 stemmen, als 5e (beste) sportclub van Gemeente Den Haag, en als 1ste bij de Nederlandse Boksbond! Wij zijn hier natuurlijk super trots op, dit zou niet zijn gelukt zonder jullie.

Nogmaals ontzettend bedankt!

Team BBG

BBG is genomineerd voor de verkiezing Club van het Jaar 2021!

We willen graag laten zien hoe gaaf, bijzonder en trots we op onze bokschool zijn! Daarom hebben wij ons opgegeven voor de verkiezing van Club van het jaar 2021! We zijn inmiddels genomineerd! Daarom pakken wij dan ook graag alvast even het podium en vragen wij om jullie hulp. Dit keer om op ons te stemmen!

Stemmen
Van 19 april 2021 tot 24 mei 2021 mag er gestemd worden. Je kan heel makkelijk stemmen met je eigen e-mailadres

BOKSFITINSTRUCTEUR OPLEIDING VOOR BOXING CLUB DEN HAAG

Het Haagse bokscentrum BBG BOXING CLUB (Bettah Boxing Gym (BBG) (2057)) van Said Bettah is een kleine boksclub in het hart van de Haagse Schilderswijk. De overtuiging van de familie Bettah is dat iedereen moet kunnen boksen op zijn of haar niveau.

Iedere doelgroep binnen de sportschool wordt op een speciale manier bediend. Dat was dan ook de reden waarom Said zijn vrouwelijke trainers een opleiding tot Boksfitinstructeur heeft aangeboden. In de ochtend verzorgde Rene Braad het theorie gedeelte waarna Samira Jahouhi ´s middags, met de vrouwen onder elkaar, het praktijk gedeelte verzorgde.

Volgende week zondag staat de laatste cursusdag gepland waarna de vrouwen aan de slag kunnen met de opgedane kennis. Hierdoor zal het vrouwenboksen in de Haagse Schilderswijk naar een nog hoger niveau getild worden.

Said wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het boksen in een huiselijke omgeving waar respect voor elkaar op de eerste plaats staat.

ZEER GESLAAGDE BOKS GALA TIJDENS SCHILDERSWIJK FESTIVAL 2019

In april van dit jaar kwam bokstrainer Said Bettah van BGG boxing met het idee op de proppen om midden in zijn Schilderswijk een gratis openlucht boksevenement te organiseren tijdens het Schilderswijk festival van zaterdag 13 juli 2019. De laatste keer dat dit gebeurde was alweer 20 jaar geleden, namelijk in 1999. Voor Said een uitgelezen kans om het publiek te laten zien hoe mooi de bokssport is.

Afgelopen zaterdag was het dan zover en kon het jaarlijkse terugkerende Schilderswijk festival van start gaan. Naast de muziek, de speelattributen voor kinderen en de wereldse keuken, stond er dit keer ook een sportevenement op de agenda. En wat is er dan beter dan een zeer op maat gemaakte boksgala met officiële bokspartijen. Met natuurlijk auspiciën van de Nederlandse Boks Bond die ook nauw betrokken was bij de organisatie.

Stichting Bettah Boxing Gym was verantwoordelijk voor het sportieve gedeelte en alles wat daar ook maar enigszins mee te maken heeft. Voor BBG Boxing was dit haar eerste grote evenement in haar korte bestaan. Dit weerhield Said Bettah echter niet om de verantwoordelijkheid op zich te nemen en zo de bokssport positief onder de aandacht te brengen.

Het boksevenement was dan ook één van de grootste publiekstrekker van het festival die verder grote namen onder de zangers uit Nederlandse bodem presenteerde.

BBG heeft voor de matchmaking samen met Mostafa Dahou van Haagse Directe gewerkt om zoveel mogelijk verschillende vechters uit heel Nederland naar Den haag te halen. Wat natuurlijk weer veel mensen toeschouwers uit verschillende delen van het land met zich meebracht naar het festival. Said Bettah wilde een zo groot mogelijk en breed publiek bereiken en dat doe je alleen door vechters uit het hele land uit te nodigen.

Om 11.00 uur begon de keuring en weging van de boksers. In totaal stonden er zestien gevarieerde partijen op het programma. Alles gebeurde vanuit een partytent op het Jacob van Campenplein. Het weer liet in eerste instantie nog te wensen over: lichte regenval en een grijze lucht. De boksring lag afgedekt onder een stuk zeil en het was wachten tot de lucht ging opklaren.

Uiteindelijk werd het vlak voor 13.00 uur droog en kon het boksevenement op tijd beginnen. De eerste partij was een Cadet dames partij tussen Aaliyah van RBV Crooswijk en Maud van De Haagse Directe. Zij mochten de spits afbijten. Al snel stroomde het plein vol en kwam het publiek (van jong tot oud, boksliefhebbers en publiek dat voor het eerst kennis maakte met de bokssport) kijken naar deze technische en mooie wedstrijd. De sfeer was uitermate goed en iedereen genoot van de bokspartijen.

Op het programma stonden verder cadet, jeugd, elite dames en heren partijen. Van starter tot en met B-klasse. Na de negende partij gaf Said Bettah het publiek een demonstratie boksen met kids uit zijn eigen boksschool. Vooral de twee jonge meiden Didem Karadag 15 jaar en Romaysa Touzani vielen op door de mooie en technische stoten die zij afwerkten met Said.

Om 15.30 uur opende Rachid Guernaoui, wethouder Financiën, Integratie en Stadsdelen, officieel het boksevenement. De laatste partij van de dag was een B-klasse wedstrijd tussen Mark Dufornee van Quality Sport en Abdillah el Ballouti, secretaris van de Boksbond. Een spannende partij die door Mark op punten werd gewonnen, waardoor hij nu in de A-klasse uitkomt. Als afsluiter werd de stijlprijs van de dag toegekend aan Gio Moerlie van De Haagse directe.

Complimenten voor de organisatie en de gemeente Den Haag voor het op touw zetten en houden van zulke evenementen. En niet te vergeten complimenten voor Said Bettah die deze prachtige dag mogelijk heeft weten te maken.

We kijken uit naar de volgende editie

WETHOUDER BERT VAN ALPHEN OP BEZOEK BIJ DE BBG

Wethouder Bert van Alphen van Sociale zaken, Integratie, Stadsdelen, Armoedebestrijding en Maatschappelijke opvang was op 15 oktober 2019 in de Schilderswijk voor zijn wekelijkse spreekuur. En daarbij heeft hij ook onze club bezocht. Naast een bakje koffie heeft onze trainer Said een goed gesprek met de Wethouder gevoerd over o.a. de problemen die veel inwoners van de wijk ervaren. Er is gesproken hoe BBG in samenwerking met de gemeente Den Haag een rol zou kunnen spelen in het neutraliseren van deze problemen. Te denken valt aan problematieken rondom hangjongeren die voor overlast zorgen en geïsoleerde vrouwen. Beide hebben een plaats nodig waar zij zichzelf kunnen zijn en waarin zij in een veilige omgeving hun talenten kunnen ontplooien. De twee heren hebben meerdere ideeën met elkaar uitgewisseld en hebben besloten een vervolgafspraak te maken om de plannen te concretiseren.

EERSTE GRADUATIE TEST VOOR DE JEUGD BIJ BETTAH BOXING GYM

Op zondag 24 november 2019 vond er voor het eerst bij de BBG een Graduatie Test plaats voor de jeugdige leden onder de 15 jaar. Ongeveer 25 jongens en meisjes waren tijdens de trainingen geselecteerd om een diploma op niveau halen.

De test begon die zondag om 13:00 uur. Enkele kinderen waren zo enthousiast en gemotiveerd, dat ze een paar uur voor aanvang voor de deur van de sportschool stonden te wachten. Eén voor één kwamen zij zenuwachtig en nerveus naar binnen. Veel ouders waren ook aanwezig om de kinderen aan te moedigen.

Raymon Erberveld is vanuit boksschool De Haagse Directe gekomen om de kinderen te testen op o.a. conditie met hardlopen en touwtjespringen. Daarna hebben de leden de bokshouding moeten aannemen en verschillende bokstechnieken moeten tonen zoals directe stoten, hoeken en opstoten. Ook moesten zij deze verschillende bokstechnieken combineren op commando. De kinderen werden op niveau verdeeld en beoordeeld op wat ze kunnen en eindigden allen met een welverdiend diploma.

Vol trots kunnen wij zeggen dat al onze geselecteerde BBG-leerlingen onder de 14 jaar zijn geslaagd op hun eigen niveau. Wij willen langs deze weg graag iedereen die aanwezig was bedanken voor hun komst, inzet en sportiviteit. Zonder hen was dit geen geslaagde en complete dag geweest.

BETTAH BOXING GYM BBG LEVERT -IN HAAR KORTE BESTAAN- DE EERSTE KAMPIOEN VAN NEDERLAND OP!

Met trots en blijdschap kondigt BBG Boxingclub haar eerste Kampioen van Nederland aan: Marwan Ennaji.

 

Beste mensen,

Wij willen u aan de kersverse kampioen van Nederland voorstellen. Zijn naam is Marwan Ennaji en hij is 17 jaar jong.

Hij heeft reeds bereikt wat weinig vechters aan het einde van hun carrière is gelukt, namelijk kampioen van Nederland worden en ook nog de eerste uit de stal van Bettah Boxing Gym.

Wij zijn er trots op dat onze club in haar korte bestaan nu al een kampioen heeft voortgebracht.

Het bewijs dat er in de Schilderswijk talent lrondoopt.

Zo zie je maar weer: “Hard work pays off.”

Exact zoals afgesproken ten strijde getrokken en terecht gewonnen. Namens BBG, van harte gefeliciteerd Marwan!